cazh-CNes

Fundació Formació i Futur

IGEMA

Més de 60 anys d'Experiència

La Fundació Formació i Futur té el seu origen en 1958, quan es va crear l'Escola d'Administració d'empreses, i des de llavors acumula una experiència de més de 60 anys en la formació, gestió i desenvolupament d'entitats educatives.
IGEMA parteix d’una  iniciativa de la Fundació Formació i Futur que es va crear amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de formació que es plantegen a cada moment segons les persones i la societat que ens envolta.

La Fundació FF  és una entitat sense ànim de lucre la finalitat de la qual és el compromís amb la formació de les persones que aspiren a exercir una influència positiva en la societat, fomentant la integritat, l'esperit de servei, la professionalitat i la responsabilitat. Està inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya des de l'any 1993, havent estat declarada com a institució d'interès benèfic docent per la Generalitat de Catalunya.

La nostra metodologia

La cultura de la Fundació Formació i Futur és la d'ajudar a les seves stake holders a adquirir els coneixements necessaris per fomentar la creació de talent, amb la flexibilitat necessària per respondre a qualsevol tipus de situació o desafiament, analitzant les realitats i aportant els mecanismes i les eines necessàries per superar-les. Per a això, ofereix una àmplia gamma de serveis, tant en termes de continguts com en l'ús de metodologies i mitjans, tot això amb un objectiu, ajudar a aconseguir l'èxit a les persones, els equips de treball i les empreses.

Què fa FFF

La nostra finalitat és promoure, desenvolupar, donar cobertura i divulgar activitats amb l'objectiu d'educar i formar a les persones per aconseguir una societat justa, sostenible i responsable.

Crear

La Fundació Formació i Futur ha permès la creació i posada en marxa de nombroses iniciatives d'informació i formació per a la prosperitat social i econòmica de la nostra comunitat. Invertim en la societat i posem tots els nostres espais i instal·lacions a la disposició de les entitats que entenen que el desenvolupament i la divulgació de l'activitat docent i formativa reforcen els nostres valors.

Assessorar

Ajudem a dissenyar i adaptar models de formació a l'estratègia humana de cada organització. Reproduïm la confiança en totes les accions que es desenvolupen, la generació de credibilitat és un actiu important que ens permetrà obtenir una transparència necessària per a una societat més forta, lliure i solidària.

Formar

Amb la col.laboració dels professionals més adequats, impartim i participem en tot tipus d'ensenyaments, en cadascuna de les diferents etapes de l'educació i la formació de les persones: des dels nivells d'educació general bàsica fins a la formació universitària en graus, postgraus i màsters.

Difondre

La qualitat en cadascun de les nostres fites és elemental per al compliment dels nostres objectius, la difusió del coneixement i dels resultats de les nostres experiències és de vital importància en la transmissió de credibilitat i respecte social.

Patronat

El màxim òrgan de govern de la Fundació FF és el seu Patronat, integrat per personalitats de rellevància en l'àmbit empresarial, acadèmic i social que atorguen un suport permanent a les seves inquietuds i activitats en matèria de recerca i satisfacció de les necessitats de formació sorgides en l'entorn organitzatiu.

Les nostres Entitats Participades

lef logo
Igema centre estudis universitaris
escola lleo xiii
cedeu centro estudios universitarios en madrid cedeu
eae logo

Igema centre estudis universitaris

urv adscritfff sin fondo 

 

IGEMA Centre d’Estudis Universitaris, es un centre adscrit a la UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI.

Es una iniciativa de la Fundación Formación y Futuro que es va crear amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de formació que es plantegen en cada moment segons les persones i la societat que ens envolta.

Layout Type

Presets Color

Background Image