cazh-CNes

Experts Professionals AMADEUS

IGEMA

VALORS d'IGEMA

FORMACIÓ DE LES PERSONES

FORMACIÓ DE LES PERSONES

ADAPTAR-SE A UNA SOCIETAT EN CONSTANT EVOLUCIÓ

ADAPTAR-SE A UNA SOCIETAT EN CONSTANT EVOLUCIÓ

Amadeus és un programa que s’utilitza per realitzar reserves a nivell mundial, aquest programa està en actiu en 195 països i es realitzen anualment més de 440 milions de reserves a nivell mundial. Amadeus España és la filial d’Amadeus IT Group a España i és el principal proveïdor de solucions tecnològiques i el major distribuïdor de serveis turístics.

Aquest programa s’utilitza per diferents sectors com poden ser companyies d’aviació, agencies de viatges, hotels, companyies de transport marítim, creuers, etc. Les persones que estan interessades en cursar aquest curs són especialment persones que es dediquen al sector turístic però també a totes aquelles persones que els interessa tenir formació en el programa Amadeus.

Aquests cursos s’imparteixen per professors acreditats per Amadeus España que autoritzar a aquests professors a impartir docència de forma oficial. 

Un cop finalitzat el curs d’Amadeus, els assistents rebran el certificat d’Amadeus Espanya, acreditant els coneixements adquirits durant el curs.

FORMACIÓ DE QUALITAT

Compromís amb l’excel.lència i la qualitat educativa
IGEMA utilitza una metodologia activa i participativa en tots els programes que ofereix la Universitat
Nombre d'alumnes per grup idoni per tal que permeti el desenvolupament de les habilitats tècniques i directives
Un ensenyament que combina una gran part acadèmica però també consta d’un caràcter evidentment pràctic, sempre seguint els paràmetres de l’excel·lència els quals es marca la pròpia universitat
Exigent selecció i renovació del nostre personal docent
Es busca un enfocament interdisciplinari dels diferents programes que dota als alumnes d’una visió global de la societat i el seu entorn

Igema centre estudis universitaris

urv adscritfff sin fondo 

 

IGEMA Centre d’Estudis Universitaris, es un centre adscrit a la UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI.

Es una iniciativa de la Fundación Formación y Futuro que es va crear amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de formació que es plantegen en cada moment segons les persones i la societat que ens envolta.

Layout Type

Presets Color

Background Image